Forum Speed

Let us know what you think of the Fanzine or Website.

Moderators: Lord Summerisle, Nulli Secundus, No Post Code Red

Forum Speed

Postby Lord Summerisle » Sun Jul 17, 2011 9:07 pm

Is it just me or is the forum taking ages to load up for everyone these days? :?
Well I'm confident your suspicions are wrong, Sergeant. We don't commit murder here. We're a deeply religious people.
User avatar
Lord Summerisle
"Coming for a Cosmo, Flynner?"
 
Posts: 10383
Joined: Sun Mar 07, 2010 12:19 pm

Re: Forum Speed

Postby Billy Hunt » Sun Jul 17, 2011 9:09 pm

Very slow tonight, took me a while to login too.
User avatar
Billy Hunt
 
Posts: 139
Joined: Tue Feb 22, 2011 2:04 pm
Location: ..an abstract plain

Re: Forum Speed

Postby Ciarán » Sun Jul 17, 2011 9:16 pm

Was the same for me yesterday and all today.
User avatar
Ciarán
 
Posts: 1741
Joined: Sun May 08, 2011 4:21 pm

Re: Forum Speed

Postby Jermaine Palmer » Sun Jul 17, 2011 10:49 pm

Haven't had any issues with this myself, but I'll keep an eye on it and if this keeps going on through the week for you lads let me know and I'll see if anything can be done. Thanks
User avatar
Jermaine Palmer
 
Posts: 439
Joined: Sun Mar 07, 2010 2:32 am

Re: Forum Speed

Postby Jay Jay » Sun Jul 17, 2011 11:06 pm

I've been having the same problem all day too.
Jay Jay
 
Posts: 27
Joined: Tue Mar 09, 2010 1:31 pm

Re: Forum Speed

Postby Billy Hunt » Mon Jul 18, 2011 11:40 am

Back to normal now for me :)
User avatar
Billy Hunt
 
Posts: 139
Joined: Tue Feb 22, 2011 2:04 pm
Location: ..an abstract plain

Re: Forum Speed

Postby Ciarán » Mon Jul 18, 2011 1:01 pm

Same here.
User avatar
Ciarán
 
Posts: 1741
Joined: Sun May 08, 2011 4:21 pm

Re: Forum Speed

Postby Lars1909 » Tue Nov 06, 2012 12:15 am

Just wondering, can it be that Google Chrome is slower than IE in loading the contents of this site or posting my replies, especially when I'm quoting?
User avatar
Lars1909
 
Posts: 1785
Joined: Sat Oct 13, 2012 11:37 pm
Location: Dublin 9

Re: Forum Speed

Postby FinglasRed » Tue Nov 06, 2012 6:59 pm

Been taking up to 3/4 minutes to load for me at times for the past week or so.
And when they heard of the resurrection, some mocked but we rise again.
FinglasRed
 
Posts: 1191
Joined: Wed May 05, 2010 1:21 pm
Location: The 11th postal district.

Re: Forum Speed

Postby Better Off Red » Tue Nov 06, 2012 9:26 pm

I'm having this problem too, assumed it was my crappy laptop.
Proud to be a founding member of the Artane Massive established 1995.
Officially recognised as a sovereign state by LS in 2010.
All hail president Hoofie.
RI Bowls On The Table.
User avatar
Better Off Red
 
Posts: 298
Joined: Fri Jul 29, 2011 12:25 am

Next

Return to Feedback